BASIC babzsák puff – Graphite

19900 Ft

3 készleten

A Basic babzsák puff igazi alapdarab

A Basic babzsák puff az, aminek minden lakásban ott a helye, mert nem csak trendi, kényelmes, strapabíró, de rendkívül sokoldalúan használható.

Fáradtak a lábaid?

Ha visszatérő problémád, hogy elfáradnak a lábaid (esetleg ödémától szenvedsz), kiemelten figyelned kell magadra. Rakd a Basic babzsákfotel elé a puffot, ülj a kedvenc babzsák foteledbe, és helyezd a lábaidat a Basic babzsák puff tetejére. Ezután nincs más dolgod, mint élvezni az édes semmittevést legalább fél órán át, hogy a lábaid újra jó kondícióban legyenek : )

Fáj a hátad?

Ha nincs fitneszlabdád, enyhe hátfájás esetén a Basic babzsák puff is a segítségedre lehet. Hála puhaságának és henger formájának, elég, ha a földre helyezed fektetve, rádőlsz hanyatt, és kicsit görgeted magad alatt azért, hogy a gerinced mentén futó izmok ellazulhassanak. (Csak akkor végezd ezt a gyakorlatot, ha nem magas a vérnyomásod!)

Kevés a szék?

A Basic babzsák puff vendégszékként is megállja a helyét! Minden vendég a puha, kényelmes puffot akarja majd választani… ezért is érdemes több Basic babzsák puffot vásárolni ;)

Nincs elég játék?

A gyerekek abban is játékot látnak, amiben mi, felnőttek csak puszta tárgyat. Hidd el, a könnyű, puha Basic babzsák puff remek játékszerré válik, ha az oldalára fektetve elkezdik görgetni, így akkor sem kell aggódnod, ha esetleg nincs sok játék az otthonodban, de a vendéged kisgyerekes.

Már csak a színt kell kiválasztani…

Már csak azt kell eldöntened, melyik Basic babzsák puff szín illik a személyiségedhez. A választható árnyalatok mindegyike visszafogott, trendkövető, így szinte minden lakásbelsőhöz passzolnak.

Ha még nincs Basic babzsákfotel a lakásodban, válassz inkább szettet!

Egyszerűen pont jó a mérete és a súlya

A Basic babzsák puff méretei tényleg pont jók: 40 cm az átmérője, 33 cm a magassága, és a tömege is csupán 2,5 kg.

Kellemesen illatos

A Basic babzsák puff huzata a gyártás során kellemes illatot kap, így már az első használattól garantált kikapcsolódást nyújt a használata.

Rugalmas szállítás és visszaküldés

Az extra garancia alap

Hisszük, hogy nagyszerű minőséget képvisel minden BeanMyBag Basic babzsák puff is, ezért 1 év teljes körű + 1 év szerviz garanciát vállalunk rájuk. A szerviz garancia kiterjed minden gyártásból adódó hibára. Ha szerviz garanciát vennél igénybe, kérjük, egyeztess velünk telefonon.

Köszönjük a bizalmadat!