HEXA babzsák puff – Black

34900 Ft

3 készleten

HEXA: A luxus érintése

Már egy HEXA babzsák puff látványa is elég ahhoz, hogy érezd, a HEXA babzsák kollekció nagyon más, mint a többi. De amint végigsimítasz az extravagáns, és mégis visszafogottan stílusos felületén, tudod, hogy nem kell más. Csak a HEXA.

Kényeztesd magad!

A HEXA puff több szempontból is felülteljesít: nem csak szimplán jó ráülni, hanem különösen kellemes; nem csak jó rajta pihentetni a lábakat, hanem mesésen üdítő; és ha ránézel, nem az jut eszedbe, hogy “de jól néz ki”, hanem az, hogy “az enyém”. És a büszkeség, valahányszor ránézel, mindig elégedettséggel fog eltölteni.

Ne elégedj meg csak egy puffal!

Természetesen egy design HEXA babzsák puffra a legjobb kilátás egy HEXA babzsákfotel öleléséből nyílik… és a lényeg: párban mutatnak igazán jól, és párban adják meg számodra a tökéletes pihenés élményét. Tölts naponta legalább egy félórát a HEXA puff extra puha felületére felpolcolt lábakkal, és érezd, mennyivel könnyebb lesz minden!

Ideális méret

A HEXA puff átmérője 40 cm, magassága 33 cm.

Pillekönnyű

A BeanMyBag HEXA babzsák puff tömege csupán 2,5 kg, amit akár egy gyerek is könnyedén elbír.

Kellemesen illatos

A BeanMyBag HEXA babzsák puff huzatai a varrás után, két lépcsőben nyerik el enyhe cukorka illatukat.

Átlagon felüli kényelemhez átlagon felüli garancia

A BeanMyBag HEXA babzsák puff töltőanyag extra apró EPS golyókból áll – akár háromszor hosszabb ideig bírja a HEXA babzsák puff, mint egy átlagos töltőanyaggal gyártott versenytársa. Ennek az a magyarázata, hogy a 2-4 mm-es EPS golyókban sokkal kevesebb levegő van, így jobban ellenállnak a nyomásnak.

Mi tudjuk, hogy prémium pluszos minőséget képvisel minden BeanMyBag HEXA babzsák puff, ezért 1 év teljes körű + 1 év szerviz garanciát biztosítunk rájuk. A szerviz garancia keretében ingyen javítunk minden gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibát. Csak arra kérünk, hogy előzetesen egyeztess velünk telefonon.

Köszönjük a bizalmadat!