Garancia 1+1 év

Miért 1+1 év garancia? Mindenek előtt, illik tisztázni néhány fontos dolgot a babzsákjainkról.

Ez nem az amit eddig megszoktál, ez valami más. Ezért is van, hogy a 1+1 év garancia is több, mint más babzsák esetében. Minőségibb lett… -kényelmesebb, -szerethetőbb, -szórakoztatóbb, –csendesebb, mint valaha. És sokkal, de sokkal tovább élvezheted a kényelmét. Bulis termék volt a babzsák, de bútort faragtunk belőle. Mindenben jobbat akartunk, mint más. Ezért lett, hogy a probléma források feltárása után léptünk és alkottunk. Innovatív új töltőanyag és precíz csomagolása, minőségi szép varrása gondos magyar varrónőink keze munkáját dicséri.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet alapján a Laslo Sales Kft. az általa gyártott és forgalmazott termékekre az előírtnál magasabb, 2 éves jótállást vállal. A jótállás/garancia a gyártási és anyaghibákból (rendeltetés szerű használat mellett) eredő meghibásodások esetére vonatkoznak.

1+1 év garancia

 • 2 év teljes körű garancia minden babzsákfotel esetében.
 • 1+1 év Szervizgarancia, ami azt jelenti, hogy minden a gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibát, telefonos egyeztetést követően INGYENESEN javítunk.

A garancia, jótállás érvényesítéséhez feltétlen csatold:

  • Termék nevét és típusát.
  • A vásárlás időpontját.
  • A probléma részletes leírását.
  • A termék számláját.
  • Fotó melléklet, melyen látszik a hiba.

Élvezd sokkal tovább az igazi kényelmet! Új generációs babzsákfotel töltőanyag, illatosított babzsákfotel, kézi varrás, biztonsági megoldások, mint a dupla huzat és a rejtett zipzár.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a babzsák termékeink nem rendeltetésszerű használata, valamint bármiféle módosítás (például nem gyári átkárpitozás) esetén, elveszíted a garanciát!