Prémium Babzsákfotelek

Újradefiniáltuk a babzsákfotelek jelentését

Négy OK, miért mi?

Bennünk nem fog csalódni!

Különlegességek

Anyag, szín, forma, minta, illat…

2016 óta foglalkozunk babzsákok tervezésével és gyártásával, amely során folyamatos innováció jellemez bennünket. 2023-ban a meglevő BASIC, CHILLIN, BeLUXE termékcsalád mellé két újat vezettünk be: az első a luxus babzsákok családjába tartozó és a prémium babzsákok közül is kiemelkedő a BeanMyBag HEXA babzsákfotel család. A második pedig a beltéri és kültéri babzsákjaink között elhelyezkedő BMB SoftBag babzsákok. A BMB SoftBag babzsákfotel a speciális membrán softshell anyagból készült huzata miatt beltéren és kültéren egyaránt használható, így nem kell külön beltéri és kültéri babzsákfotel vásárlására költened.

  1. Hazai gyártás,  prémium anyaghasználat, éppen ezért vállaljuk babzsákjainkra az 1+1 év garanciát.
  2. A speciális töltőanyag miatt 3x hosszabb ideig bírja a babzsák, mint egy átlagos töltőanyaggal készített versenytársa.
  3. Az egyetlen babzsák fotel gyártó, mely egyedi illat-technológiával illatosított babzsákfotel készítésével foglalkozik.
  4. Többféle méretben és formában kapható babzsákjaink minden igényt kielégítenek, csak válassza ki a megfelelő alakot és méretet és adja le a rendelést!

Néhány kép a teljes babzsákfotel katalógusból…