BASIC gyerek babzsákfotel – Aqua

39900 Ft

1 készleten

Babzsákfotel gyerekeknek tervezve

A BeanMyBag BASIC gyerek babzsákfotel gyerekeknek való minden szempontból. Strapabíró, könnyen tisztítható, egy mozdulattal arrébb rakható, és – ellentétben egy fix székkel – fejleszti a szenzomotoros képességeket azáltal, hogy alakítható formája többféleképpen ingerli az agyat. Kisebb gyerekek biztosan nem hagyják ki, hogy ráugráljanak, és mászkáljanak rajta, ami nagy élmény, hiszen dinamikusan változik a lábuk alatt a babzsákfotel – de természetesen egy nagyobb gyereknek is nagyszerű megélnie, hogy ő alakíthatja a közvetlen környezetét.

BASIC gyerek babzsákfotel – az igazi alapdarab

Akár ovis, akár iskolás a gyereked, fontos, hogy ergonomikus széken/fotelen üljön, ami a magasságához állítható, és optimálisan támasztja meg a gerincét. További fontos szempont, hogy akkor is kényelmesnek kell lennie, ha esetleg több órát töltene rajta a gyermeked pl. mesenézés vagy olvasás közben.

A babzsákfotel gyerekeknek ideális választás, ha hosszú ücsörgésről van szó, hiszen a sok apró polisztirol gyöngy garantáltan a te gyermeked testéhez idomul, és nem fogja nyomni, vagy természetellenes pózba kényszeríteni, mint egy hagyományos szék.

Engedd, hogy ő válasszon!

Ha engeded, hogy a gyermeked válassza ki a gyerek babzsákfotel színét, garantáltan imádni fogja az első pillanattól fogva. Az, hogy a BeanMyBag BASIC gyerek babzsákfotel illata még kellemes is, külön örömet fog neki okozni.

Plusz infók:

Több, trendi szín

Jelenleg a BASIC gyerek babzsák az alábbi árnyalatokban érhető el:

  • Anthracite
  • Aqua
  • Beige
  • Cream
  • Flamingo
  • Graphite

Tényleg gyerekméret

75 cm x 75 cm x 70 cm (hossz x szélesség x magasság)
Az ülésmagasság 30-35 cm (a gyereked állíthatja be a kívánt magasságot).

Könnyen megemelhető

A BeanMyBag BASIC gyerek babzsák fotel tömege csak 5,5 kg, amit akár egy kicsit idősebb gyerek is meg tud emelni.

Mosható, biztonságosan záródó huzat

A hazai gyártású BeanMyBag BASIC gyerek babzsákfotel mosható huzattal ellátott. Ez azt jelenti, hogy a külső, 100% poliészter bútorszövet (470 g/m2, 65.000 MD kopásállóság) babzsák huzat igény szerint tisztítható mosógépben is, 30 fokon.

A külső és belső huzat biztonsági cipzárral záródik, így nem csípi be az ujjat és bent tartja a polisztirol golyócskákat.

Sokáig illatos

A BeanMyBag BASIC gyerek babzsákfotel huzat varrás után nyeri el enyhe cukorka illatát – a gyártás utolsó fázisában, továbbá a csomagolás előtt.

Extra hosszú garancia

A BeanMyBag BASIC gyerek babzsákfotel töltőanyag elképesztően apró EPS gyöngyökből áll – akár háromszor hosszabb ideig bírja a gyerek babzsák fotel, mint egy átlagos töltőanyaggal készített versenytársa. Ennek az a magyarázata, hogy a 2-4 mm-es polisztirol gyöngyökben sokkal kevesebb levegő van, mint a nagyobb átmérőjűekben, így jobban ellenállnak a nyomásnak.

Mivel tudjuk, hogy kiváló minőséget képvisel minden BeanMyBag BASIC gyerek babzsákfotel, ezért 1 év teljes körű + 1 év szerviz garanciát biztosítunk rájuk. A szerviz garancia a gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibákra vonatkozik. Csak arra kérünk, hogy előzetesen egyeztess velünk telefonon.

Köszönjük a bizalmadat, és sok kellemes babzsákfoteles pillanatot kívánunk gyermekednek!