BeLUXE kültéri babzsákfotel – Jet

179000 Ft

1 készleten

A BeanMyBag BeLUXE kültéri babzsákfotel igazi luxus pihenő fotel

A BeLUXE kültéri babzsákfotel tökéletes egy medence mellett, egy stégen a tónál, teraszon, vagy akár egy nagy erkélyen. Speciális SILVERTEX kültéri anyagból készül, amely antibakteriális és gombás fertőzés elleni védelemmel (ezüst szálak) is ellátott külső huzat. Ezt a speciális és tartós külső borítást a tartóssága és az ellenálló képessége miatt előszeretettel használják hajókon, luxus yachtokon.

Kényelmes kültéri fotel egy babzsák tulajdonságaival

Vagány, de kényelmes kültéri babzsákfotel után kutatsz, ami kifejezetten felnőtt babzsákfotel, és egyedi formájával leveszi a lábáról az embert? A BeLUXE minőségi kültéri babzsákfotel az, amit keresel! Ez a babzsák lábtartó nélkül, és lábtartóval együtt is rendkívül jó ülést biztosít – még véletlenül sem hasonlít az élmény egy átlagos ülőzsák használatához. Ráadásul a babzsák puff segítségével még gyorsabban elérhető a tökéletes kikapcsolódás (ha puffal szeretné kérjük válassza a szettet).

A tökéletes babzsák bútor

A BeLUXE a “legbútorosabb” babzsák fotel a BeanMyBag kínálatában. Nem a klasszikus süppedős, puha babzsákfotel, mivel több babzsák töltet kerül a BeLUXE belsejébe, mint más babzsák fotelek esetében – azaz keményebbre töltjük. Jó formatartó képessége miatt még azokat is meghódítja, akik általában csak hagyományos bútorokban szoktak gondolkodni, ha lakberendezésről van szó.

A kültéri babzsák bútorok nagy előnye, hogy könnyen tisztíthatóak, és – hála az erős fogantyúnak – könnyen átrakhatjuk máshová.

Csendes

A babzsákfotel töltőanyag extra apró gyöngyei annyira halkak, hogy még egy meghitt suttogást sem zavarnak meg.

Garantált minőség

Nem csak a jól látható marhabőr címkés márkajelzéssel vállaljuk fel termékeinket – de a SILVERTEX anyagra példátlanul hosszú, 5 éves garanciát is vállalunk!

Speciális SILVERTEX kültéri anyagból készül, amely antibakteriális és gombás fertőzés elleni védelemmel (ezüst szálak) is ellátott külső huzat. Ezt a speciális és tartós külső borítást, a tartóssága miatt előszeretettel használják hajókon, luxus yachtokon. Láng és fagyálló tulajdonságai mellett teljesen vízálló és ellenáll az UV sugárzásnak is. Éveken át megtartja a fényét és a színét.

Felnőtt babzsákfotel mérete

87 x 85 x 87 cm (hossz x szélesség x magasság)
Az ülésmagasság 30 cm.

Könnyen áthelyezhető

A BeanMyBag BeLUXE kültéri babzsák fotel tömege csupán 9,5 kg.

A BeLUXE babzsák fotel huzat cipzárjai biztonságosak: nem csípik be az ujjat, és nem engedik kiszökni az apró EPS gyöngyöket.

Rugalmas szállítás és visszaküldés

A rendelés összesítő oldalon kiválaszthatod, hogy:

  • személyesen veszed át, vagy
  • házhoz kéred a vadiúj felnőtt babzsákfotel kedvencedet.

Ha mégis máshogy döntenél, juttasd vissza hozzánk a csomagot 14 napon belül, és mi visszafizetjük a sértetlen babzsákfotel árát.

Extra élettartamhoz extra garancia

Hisszük, hogy prémium minőséget képvisel minden BeanMyBag BeLUXE babzsákfotel, ezért 1 év teljeskörű + 1 év szerviz garanciát vállalunk rájuk. A SILVERTEX külső huzatra 5 év garanciát vállalunk.

A szerviz garancia keretében ingyen javítunk minden gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibát. Kérünk, ha szerviz garanciát vennél igénybe, egyeztess velünk telefonon.

Köszönjük a bizalmadat!