CHILLIN gyerek babzsákfotel – Flamingo

39900 Ft

3 készleten

A majdnem tökéletes babzsákfotel gyerekeknek

Miért csak majdnem tökéletes a CHILLIN gyerek babzsákfotel? Mert nem gyerekek tervezték :) Természetesen mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy minél inkább a kedvükben járjunk az új gyerek babzsák szériánkkal :)

Vagány forma, tuti pihenés

A CHILLIN gyerek babzsákfotel szabásminta nagyon más, mint a többi! Ennek köszönhetően ez a babzsákfotel gyerekeknek – korcsoporttól függően – sok mindent jelenthet: a béke szigetét, egy hajót, ami messze visz az iskolai gondoktól, vagy csupán egy izgalmas nagy babzsákot, amit gátlástalanul lehet gyömöszölni. Mivel rendkívül strapabíró szövetből készül a babzsák huzat, így a CHILLIN gyerek babzsákfotel sok éven át társa lehet a gyermekednek.

Fő a kényelem!

Ha már egyszer tanulni kell, legalább kényelemben tegye az ember! És a CHILLIN gyerek babzsákfotel szinte felülmúlhatatlanul kényelmes, még jó pár óra elteltével is. Nem gémberedik el a gyereked teste, mivel a speciális babzsák töltet nem csak ergonomikusan alátámasztja a gerincoszlopát, hanem teljesen a testéhez idomul. A CHILLIN gyerek babzsákfotel nem fogja nyomni, vagy természetellenes pózba kényszeríteni a gyermekedet, mint egy hagyományos szék.

Az a legjobb babzsákfotel, amit ő választ

Bízd rá a színválasztást, hiszen ő fogja használni. Az, hogy a BeanMyBag CHILLIN gyerek babzsákfotel illata még kellemes is, külön örömet okoz majd neki.

Plusz infók:

Több, trendi árnyalat

Jelenleg az alábbi CHILLIN gyerek babzsákfotel színek közül választhatsz:

  • Anthracite
  • Aqua
  • Beige
  • Cream
  • Flamingo
  • Graphite

Valóban gyerekméret

100 cm x 80 cm x 65 cm (hossz x szélesség x magasság)
Az ülésmagasság 20-25 cm (a gyereked állíthatja be a kívánt magasságot).

Könnyen megemelhető

A BeanMyBag CHILLIN gyerek babzsákfotel tömege csekély: 4,5 kg.

Könnyen mosható, biztonságosan záródó huzat

A Magyarországon gyártott BeanMyBag CHILLIN gyerek babzsákfotel mosható huzattal ellátott. Ez azt jelenti, hogy a külső, 100% poliészter bútorszövet (470 g/m2, 65.000 MD kopásállóság) babzsák huzat igény szerint tisztítható mosógépben is, 30 fokon. A külső huzat biztonsági cipzárral záródik, így sosem csípi be az ujjat.

Ez a gyerek babzsák sokáig illatos

A BeanMyBag CHILLIN gyerek babzsákfotel huzat varrás után nyeri el kellemes cukorka illatát – a gyártás utolsó fázisában, és a csomagolás előtt.

Minőséggel arányos hosszúságú garancia

A BeanMyBag CHILLIN gyerek babzsákfotel töltőanyag elképesztően apró EPS gyöngyökből áll – akár háromszor hosszabb ideig bírja a CHILLIN gyerek babzsák fotel, mint egy átlagos töltőanyaggal készített versenytársa. Ennek azért lehetséges, mert a 2-4 mm-es polisztirol gyöngyökben sokkal kevesebb levegő van, mint a nagyobbakban, így jobban ellenállnak a rájuk nehezedő nyomásnak.

Mivel tudjuk, hogy kiváló minőséget képvisel minden BeanMyBag CHILLIN gyerek babzsákfotel, ezért 1 év teljes körű + 1 év szerviz garanciát biztosítunk rájuk. A szerviz garancia az előállításból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibákra vonatkozik. Csak arra kérünk, hogy előzetesen egyeztess velünk telefonon.

Köszönjük a bizalmadat, és sok kellemes babzsákfoteles pillanatot kívánunk gyermekednek!