HEXA babzsákfotel – Anthracite

119800 Ft

3 készleten

Unod a tömegtermékeket?

Ki nem állhatod, ha máson is ugyanolyan ruha van, mint rajtad? Akkor valószínűleg te is a stílus szerelmese vagy, akinek határtalan csábítást jelent a design varázsa, és elbűvöl minden, ami egyedi és ikonikus.

A HEXA nem mindenkinek való

A HEXA babzsák csak olyanokhoz illik, akik értékelik a kifinomult anyagokat, és igénylik az inspiráló környezetet. Ha szereted a kézzelfogható luxust és a stílusos enteriőrt a saját otthonodban is, akkor te vagy az, akinek a stílus újradefiniálásával megteremtettük a HEXA babzsákfotel kollekciót!

Merülj el benne!

Elég megpillantanod ahhoz, hogy tudd, a HEXA babzsák fotellel garantáltan le fogod nyűgözni a környezeted. Ez az a babzsák fotel, amit fel kell fedezni. Ez az a babzsák fotel, amiben el kell merülni…

…és többet nem akarsz belőle kiszállni

A HEXA egy unikális babzsákfotel, mely – a speciális anyagának köszönhetően – különleges kényelmet nyújt. A babzsákfotel külső huzat extra vastag és puha, így nem csak az elképesztően apró golyókból álló babzsák töltet, de az önmagában is süppedős külső huzat is kényezteti a tested.

A HEXA maga a csábítás

Ha egyszer kipróbáltad a HEXA babzsákfotel különleges kényelmét, csak többet akarsz majd belőle – ezért is készítettük el neked a HEXA babzsák lábtartó puffot. Ez a babzsák puff a végsőkig fokozza az élvezetet, hiszen extrán kényezteti a lábad… A HEXA babzsákfotel és puff kollekciónak csak egy hibája van: nehéz otthagyni :)

Plusz infók:

Design külső, stílusos színek

Jelenleg az alábbi HEXA babzsákfotel színek választhatóak:

  • Anthracite
  • Beige
  • Black

HEXA babzsák mérete:

90 cm x 90 cm x 85 cm (hossz x szélesség x magasság)
Az ülésmagasság 35-40 cm, amit a babzsák fotel használója állíthat be.

Könnyen átrakható máshová

A BeanMyBag HEXA babzsákfotel tömege mindössze 6,5 kg.

Duplarétegű huzat

A hazai gyártású BeanMyBag HEXA prémium kategóriás minőségi babzsákfotel mosható huzattal. Ez azt jelenti, hogy:

  • a külső huzat puha habszivaccsal borított, és anyagában formázott geometriai mintával díszített, luxus autóknál is használt 100% poliészter bútorszövet (470 g/m2, 65.000 MD kopásállóság), mely igény szerint tisztítható mosógépben is, 30 fokon;
  • a belső babzsákfotel huzat 100% pamut anyagból készül.

Mindkét huzatot biztonsági cipzárral lehet lezárni, így a babzsákfotel gyerekeknek is biztonságos.

Sokáig illatos

A BeanMyBag HEXA babzsákfotel huzat varrás után, két fázisban nyeri el kellemes illatát: a gyártás utolsó mozzanatában, és a csomagolás előtt.

Rugalmas szállítás és visszaküldés

Kérjük, válaszd ki a rendelés összesítő oldalon, hogy:

  • házhoz kéred az új, HEXA babzsák foteledet.

Ha meggondolnád magad, küldd vissza két héten belül, és a sértetlen babzsákfotel árát minden kérdés nélkül visszafizetjük neked.

Extra kényelemhez extra garancia

A BeanMyBag HEXA babzsákfotel töltőanyag fantasztikusan apró polisztirol golyókból áll – akár háromszor hosszabb ideig bírja a HEXA babzsák fotel, mint egy átlagos töltőanyaggal készített versenytársa. Ennek az a magyarázata, hogy a 2-4 mm-es polisztirol golyókban jóval kevesebb levegő van, így jobban ellenállnak a nyomásnak.

Mivel tudjuk, hogy luxus minőséget képvisel minden BeanMyBag HEXA babzsákfotel, ezért 1 év teljes körű + 1 év szerviz garanciát biztosítunk rájuk. A szerviz garancia keretében ingyen javítunk minden gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibát. Csak arra kérünk, hogy előzetesen egyeztess velünk telefonon.

Köszönjük a bizalmadat!