Softbag peremes kutyafekhely négyzetes – Magenta

14990 Ft24990 Ft

A BMB Softbag Premium kutyafekhely tökéletes megoldás szőrös barátja számára. Ez a 100% vízálló anyagból készült kutyaágy, peremmel rendelkezik az extra kényelem érdekében. Könnyen tisztítható, vízálló és szőrtaszító huzattal készül. Tisztítása egyszerűen nedves szivaccsal megoldható, de akár mosógépben is mosható 30 fokon. A kivehető belső párnának köszönhetően, könnyen kirázható vagy porszívózható is. Belső párna huzata lecipzározható és mosógépben külön is mosható. Az extra huzatnak köszönhetően a kutyaágyat sokáig tudja újszerű és kényelmes állapotban tartani. A BMB Softbag Premium kutyafekhely segítségével biztos lehet benne, hogy kutyája a legnagyobb kényelemben és biztonságban lesz.

Legfontosabb előnyei:

1. prémium anyag: A BMB Softbag Premium kutyafekhely magas minőségű vízlepergető anyagból készül, amely kényelmes és tartós.
2. könnyen tisztítható: Magas minőségű huzatnak köszönhetően egyszerűen nedves szivaccsal vagy törlőkendővel könnyen tisztítható vagy mosógépbe dobva 30 fokon mosható.
3. vízálló és szőrtaszító: A Softbag Premium kutyafekhely vízálló és szőrtaszító anyaga miatt könnyen kezelhető, így a fekhely sokáig újszerű és kényelmesen marad.

Gondoskodjon kedvencéről a BMB Softbag Premium kutyafekhely segítségével. A prémium anyagának, könnyen tisztítható kialakításának, vízálló és szőrtaszító anyagának köszönhetően biztos lehet benne, hogy jó választás lesz kutyájának. Válasszon a  8 db szuper színből és rendeljen most BMB Softbag Premium kutyafekhelyet.